Healthy Breast Program NL

Het Healthy Breast Program is ontwikkeld door de Canadese natuurgeneeskundige, Sat Dharam Kaur ND.
Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in haar natuurgeneeskundige praktijk in Ontario.
Zij heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen en in het bijzonder borstgezondheid bij vrouwen.
Zo schreef zij 'The Complete Natural Medicine Guide to Women"€™s Health' en
'The Complete Natural Medicine Guide to Breast Cancer'. Het Healthy Breast Program heeft Sat Dharam vanuit haar praktijk ontwikkeld, op verzoek van vele vrouwen die zij begeleide en diegene die haar boeken lazen. Inmiddels traint zij vele vrouwen over de hele wereld, zowel via online trainingen als live.

Het is haar missie om wereldwijd vrouwen te faciliteren bij hun gezondheid in het algemeen en in het bijzonder de gezondheid van hun borsten, middels borstgezondheidspreventie via het Healthy Breast Program. Daarmee wenst zij een bijdrage te leveren in het onderwijzen en actief beschermen van vrouwen en de wereldwijde impact van borstgezondheid te vergroten.

Het Healthy Breast & Yoga Program in Nederland

Voor het eerst is het volledig programma inclusief de Kundalini Yoga Modules live gegeven
in het voorjaar van 2016. Mijn naam is Nathalie Jagir Kaur Peters en ik geef deze training vanuit mijn achtergrond als gecertificeerd level I & II Kundalini Yoga&Meditatie én Shakti Dance docent en als senior register coach van CEO's en professionals.

Voor het Healthy Breast Program ben ik in juli 2015 in opleiding gegaan bij de 'founding mother', Sat Dharam Kaur. Ik heb het Healthy Breast Foundations & Yoga Program live bij haar gevolgd in de zomer van 2015 in Madrid. Aansluitend heb ik bij haar aan de online training deelgenomen, om alle facetten te ervaren en te leren toepassen in mijn dagelijks leven.
Dit heeft een prachtige uitwerking gehad op mijn levensstijl, mijn kijk op natuurlijke gezondheid, het vrouw zijn, mijn borsten en alles wat hierop van invloed is en waar ik zelf verantwoordelijkheid voor kan nemen.

Al vanaf de kennismaking voelde ik dat ik niet anders kan dan deze kennis en mijn ervaring die ik door het Healthy Breast & Yoga Program heb opgedaan, te delen in het vertrouwen bij te dragen aan de gezondheid van vrouwen en hun borsten. Met toestemming en onder begeleiding van Sat Dharam Kaur, ben ik in februari 2016 begonnen het eerste Healthy Breast & Yoga Program in Nederland te begeleiden, als volgende stap in mijn certificeringsproces naar inmiddels Healthy Breast Educator . Mede door het enthousiasme van de groep vrouwen die dit programma volgden, heb ik in oktober 2016 een eerste weekend editie van dit prachtige en krachtige programma gegeven. In deze weekends wil ik vrouwen de mogelijkheid geven echt de tijd voor zichzelf te nemen en ook vrouwen die van ver komen de gelegenheid te bieden om deel te nemen. 

Het Healthy Breast Program is een voor Nederland en België unieke lifestyle training voor vrouwen.