Healthy Breast Program NL

Wil je leren hoe je op een natuurlijke manier jezelf als vrouw en in het bijzonder je borsten gezond houdt?
Dan is het Healthy Breast & Yoga Program iets voor jou!

Vanuit totaal 12 actuele thema's krijg je met het Healthy Breast & Yoga Program zicht op de voor jou meest natuurlijke levensstijl en leer je deze in je eigen tempo in je dagelijks leven te integreren.

Hoe zou het zijn als je vanaf het najaar van 2017 twee weekends helemaal voor jezelf hebt?
Ook dan is het Healthy Breast & Yoga Programma iets voor jou!

Het Healthy Breast & Yoga Program is namelijk ontworpen voor vrouwen als bewustzijnstraining,
gericht op natuurlijke gezonde zorg voor jezelf, elkaar en je naaste omgeving.

Heb je persoonlijk, of beroepsmatig interesse in borstgezondheid?
Dan is het Healthy Breast & Yoga Program ook voor jou!

Het Healthy Breast & Yoga Program is namelijk mede ontwikkeld ter preventie en interventie voor borstgezondheid, ook ter ondersteuning en aanvulling op reguliere behandelingen.

"Absolute aanrader. Leerzaam voor iedereen. Verbinding en Kracht met en voor vrouwen...!"
Meer ervaringen verteld door deelneemsters aan de Healthy Breast & Yoga Program's in 2016 lees je hier.


Voor wie is het Healthy Breast & Yoga Program bedoeld?

Eigenlijk voor alle vrouwen die willen leren hoe je op een natuurlijke wijze jezelf als vrouw en in het bijzonder je borsten gezond houdt. Dus alle vrouwen van alle leeftijden zijn van harte welkom om aan het Healthy Breast & Yoga Program deel te nemen. Wil je ├ęcht de tijd nemen voor jezelf en je fysieke, mentale en energetische gezondheid, dan is dat je basis om mee te doen.

Het Healthy Breast & Yoga Program is ontwikkeld ter stimulering van borstgezondheid bij vrouwen. Het Healthy Breast & Yoga Program biedt een schat aan informatie om je algehele gezondheid als vrouw en je borstgezondheid in het bijzonder, op een natuurlijke manier te ondersteunen eventueel in aanvulling op reguliere gezondheidszorg.

Wanneer je als professional werkt vanuit de reguliere geneeskunde, of natuurgeneeskunde biedt het Healthy Breast & Yoga Program je een aanvulling op je bestaande kennis over de gezondheid van vrouwen en hun borsten.
Ben je gecertificeerd Kundalini Yoga docente, dan is het Healthy Breast & Yoga Program een prachtige specialisatie training ter aanvulling en verdieping van je lessen.

Wat voor jou ook de aanleiding is om deel te nemen, in eerste instantie is het programma vooral bedoeld voor jezelf, zodat je stap voor stap leert hoe de kennis in je eigen leven toe te passen op weg naar bewustwording over een natuurlijke gezonde levensstijl en in het bijzonder gezonde borsten.

Het volgen van dit programma kan ook het begin zijn om je te willen certificeren als Healthy Breast Educator en/of Healthy Breast Yoga Teacher. Hiervoor gelden de internationale certificeringsvoorwaarden.