Healthy Breast Program NL

Alle praktische informatie op een rij
met onderin de link naar het aanmeldingsformulier
én de speciale actie prijs voor de Oktober Borstgezondheid Maand

Wie
Totaal 8 tot max. 10 vrouwen, die willen leren hoe zij op een natuurlijke manier zichzelf en in het bijzonder hun borsten gezond kunnen houden, zijn van harte welkom. Dit programma is voor alle vrouwen van alle leeftijden, met en zonder Yoga ervaring en met en zonder ervaring met borstgezondheid.

Wanneer
De training die in het najaar van 2017 van start gaat bestaat uit totaal 2 weekends van vrijdagmiddag 14 uur tot zondagmiddag 19 uur (met als optie maandagmorgen 10 uur vertrek) op de volgende data:

 • 24 t/m 26 november 2017
 • 19 t/m 21 januari 2018.

Waar
Hoe inspirerend is het om dichterbij je eigen natuur te komen in de natuur?
Daarom is deze training in een prachtig uniek natuurgebied van Natuurmonumenten, het ' Zwanenwater ', op het voormalige Waddeneiland Callantsoog , aan de Noord Hollandse kust.

We verblijven ieder weekend in appartement 'De Wijde Blick' aan de voet van de duinen direct aan het strand. Overdag vindt de training letterlijk midden in de natuur van het Zwanenwater plaats; in de voormalige werkschuur, die is opgeknapt tot een lichte met ramen omringde ruimte met vloerverwarming.

Callantsoog ligt direct aan de Noordzeekust, op slechts één uur met de auto vanaf Amsterdam. Er is een rechtstreekse treinverbinding vanaf Arnhem en Maastricht naar station Schagen. In 15 minuten stap je met bus 152 uit bij de halte Wijde Blick, voor de deur van onze verblijfslocatie.

Aanbod
Deze volledig verzorgde weekend editie van het Healthy Breast & Yoga Program beslaat in totaal 2 lange weekends. Tijdens deze weekends krijg je het volgende aangeboden.

Het Programma:

 • Een unieke trainingslocatie gelegen midden in natuurgebied het 'Zwanenwater' van Natuurmonumenten
 • Het volledige Healthy Breast Foundations Program met alle 12 modules
 • Het volledige Healthy Breast Kundalini Yoga Program met yogasets en meditaties behorende bij de 12 modules
 • Totaal zo'n 25 uur les en begeleiding per weekend
 • Door een gecertificeerde Healthy Breast Educator, Kundalini Yoga Level 1&2 docente, Shakti Dance level 1&2 docente en CMI-B coach, Nathalie Jagir Kaur Peters
 • Een uitgebreide samenvatting per module in het Nederlands
 • In een groep van 8 tot max 10 vrouwen , waardoor er gegarandeerd persoonlijke aandacht is en voldoende ruimte voor groepsuitwisseling en interactie
 • Drie groep Skype sessies, halverwege de weekends en na het laatste weekend.

Het Verblijf:

 • In een luxe groepsappartement 'De Wijde Blick' onder aan het duin direct aan het strand
 • Je verblijft hier alle weekends van vrijdag 14.00 uur tot zondag 18.00 uur in een tweepersoons kamer
 • Als bonus kun je gratis op zondag een extra nacht blijven tot maandagochtend, als je nog even wilt nagenieten met bijvoorbeeld een strandwandeling en als er genoeg deelnemers zijn een yogales in de ochtend
 • Alle maaltijden en snacks van vrijdagmiddag tot en met zondagavond, volledig biologisch, vegetarisch en veelal zuivel en gluten vrij, in aansluiting op het Healthy Breast Program*, gekookt door een privé kokkin met vrijwillige assistentie, w.o. deelneemsters aan de eerste editie's van het Healthy Breast & Yoga Program in Nederland.

Bijdrage
Je bijdrage voor deze geheel verzorgde weekend editie van het Healthy Breast & Yoga Program op een unieke locatie midden in de natuur, is met vroegboekkorting € 280,- voor de training en € 195,- voor het verblijf per weekend.
Dit is € 475,- per weekend, in totaal € 950,- bij boeking en betaling voor 1 augustus 2017.
Boek en betaal je tussen 1 augustus en 1 oktober 2017, dan betaal je € 525,- per weekend, in totaal € 1.050,-.
Boek en betaal je na 1 oktober 2017 dan is je bijdrage € 575,- per weekend, in totaal € 1.150,-.
Alle bedragen zijn incl. de door mij af te dragen BTW en Healthy Breast licentie fee.


LET OP: Speciale Actie Prijs in het kader van 'Oktober Borstgezondheid Maand', de wereldwijde 'challenge' van de MammAlive Foundation en het Healthy Breast Program:
Boek en betaal in oktober 2017 en ontvang € 245,- korting op het huidige tarief inclusief de officiele trainingsboeken. Je betaald € 950,- in plaats van € 1.195,-.

Je deelname is definitief na ontvangst van je volledige bijdrage voor alle weekends op rek.nr. NL90INGB0750391952 t.n.v. N.M.Peters te Callantsoog.

In overleg kun je in delen betalen, waarbij het volledige bedrag te allen tijde verschuldigd blijft voor aanvang van het eerste weekend. Restitutie kan plaatsvinden tot 1 oktober 2017, onder aftrek van € 50,- administratiekosten.

Optionele extra's

 • De officiële trainingsboeken van het Healthy Breast Foundations Program en het Yoga Program (Engelstalig) € 45,-
 • Eén persoons bedlinnen en badlinnen € 15,- (zelf meebrengen kan ook)

Aanmelden
Wil je deelnemen voor deze weekend editie van het Healthy Breast & Yoga Program, op een unieke locatie midden in de natuur aan de Noord Hollandse kust? Dan ga je kennis nemen van een natuurlijke manier om jezelf als vrouw en in het bijzonder je borsten gezond te houden!

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Zodra je aanmelding binnen is ontvang je een bevestiging per email. Daarna wordt een telefonisch kennismakingsgesprek gepland, waarna je je bijdrage overmaakt en je de definitieve bevestiging ontvangt.


* de weekends zijn tevens alcohol-, koffie- en rookvrij.